Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Twingoval a dugóban

Sofia hűséges társával egy sárga Twingoval állásinterjúra igyekezett Rómába... Egy újságírói pozícióra jelentkezett az Il Messaggero-hoz, álmai állása, az autópályán azonban kegyetlen dugó alakult ki...

 0
Tovább

Még a kutyák is elférnek hátul - Majorette Renault Scenic

Zsolt már nyugdíjas. Az unokák gyakran látogatják, hobbija a kutyakiképzés. Sajnos a hosszú munkában töltött évek után a dereka már nem a régi. Ezért esett a választása a Renault Scenic-re. Magas üléspozíció, kényelmes ülések. Elférnek az unokák és a kutyák is.

 0
Tovább

Irány a Balaton!

lakókocsi

Jürgen és Inge Saabjukkal és lakókocsijukkal hasítottak az M7-esen, 1986 Augusztus 10-én a Forma 1 után a Balaton irányába. A Saab kellő magabiztossággal húzta a guruló otthont.

 0
Tovább

Fűtött garázsból a MÉH-be - Majorette Golf I

Kata büszkén parkolt le munkahelye, a kisváros egyetlen bankja előtt, tűzpiros, 1975-ös évjáratú Golfjával. Ez még a kilencvenes évek legelején volt, amikor egy mutatós egyes Golf státusszimbólumnak számított.

 0
Tovább

Olajszőkítés, robbantások, maffia - Majorette Jeep Cherokee

Gusztáv fekete Cherokee-val járt. Reggel kiugrott az ágyból, felhajtotta a kávéját, felvette a pisztolytáskát, hambit vett a sarki, ma már retrónak számító hamburgerezőben, és különféle üzleteket látogatott, ahonnan pénzeket hozott el. Elég volt csak fekete bőrdzsekijét oldalra húznia.

 1
Tovább

majorettekisautok

blogavatar

Kisautók, gyűjtemény, történetek. A fikció és a modellek találkozása.