lakókocsi

Jürgen és Inge Saabjukkal és lakókocsijukkal hasítottak az M7-esen, 1986 Augusztus 10-én a Forma 1 után a Balaton irányába. A Saab kellő magabiztossággal húzta a guruló otthont.

 

lakókocsi

Az NSZK házaspár minden évben rádobta a lakókocsit a Saabra, és valamilyen különleges országot válaszottt a "Sommerurlaub úticéljául". A 86-os évben a Forma 1-es esemény miatt Magyarországra és a "Magyar tengerre" esett a választás.

lakókocsi

Szerették a Saabot, évközben Jürgen járt vele, néha hétvégi kiruccanásokra vitték el. Teniszpartikra is ezzel jártak a barátokkal. Bonn városából indultak Mogyoródra. Imádták az autópályázást a svéd vassal.

lakókocsi

A házaspár, aki kiadta a nyaralót a németeknek, az új Ladája árát kereste meg az üzlettel. Jürgen és Inge nem ettek soha többé olyan jó halászlevet, mint '86-os nyaralásukkor Balatonfenyvesen.

lakókocsi

A Majorette Saab már bemutatkozott egy korábbi posztban, a Saint Tropez lakókocsi 201-es számmal 1975-ben került a katalógusba és egészen 1985-ig maradt a kínálatban. Ajtaja nyitható, a kidolgozás is viszonylag részletes, a mintázat vidám. Aukciós oldalakon autóval párosítva, vagy anélkül is gyakran felbukkan.

lakókocsi

A mostani nyári hőségben is mehet a csapatás a Balatonra :)