Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Francia Hot Hatch - Majorette Renault 5 GT Turbo

A Nyolcvanas évek a Hot Hatch-ek korszaka volt. Ezekbe a kicsi autókba, erős motort építettek. A könnyű karosszériának is köszönhetően bravúros menetteljesítményekre voltak képesek. Minden gyártó akart egy szeletet a Hot Hatch-tortából.

 0
Tovább

Piacra járós apróság - Peugeot 107

Peugeot

Márti néni jól szituált kékes-hajú idős hölgy. Igazi szívfájdalom volt számára, mikor szeretett kis fehér Marutija, a pöttömke végleg elhalálozott... Szüksége volt egy újabb kisautóra, unokalátogatás, templombajárás és piacrajárás címen. Legnagyobb unokája Ádám sietett segítségére egy Peugeot 107 katalógussal.

 0
Tovább

Elpusztíthatatlan tanyajáró - Majorette Toyota Hilux

Egy Toyota Hilux az elpusztíthatatlanság szimbolóma. Ez lebegett Soma szeme előtt is, mikor párjával, Anitával tanyára költöztek. Volt egy kis spórolt pénzük, új életet akartak kezdeni, kellett egy autó is. Ekkor esett választásuk a Hilux-ra 2006-ban.

 0
Tovább

Pókember beájulna - Majorette Fiat Coupé második rész

Németországban, illegális, éjszakai utcai versenyeken tűnt fel egy morgós hangú vörös Fiat Coupé, mérgespókos fényezéssel még a kétezres évek közepén.

 0
Tovább

A Mini két élete - Majorette Mini Cooper

A Mini Cooper a legtrendibb és legtúlárazottabb kisautónak számított, mikor 2001-ben piacra került. Michaelát, a népszerű sorozatszínésznőt is ilyennel lepte meg a férje Berlinben 25. születésnapja alkalmából, 2002-ben.

 0
Tovább

majorettekisautok

blogavatar

Kisautók, gyűjtemény, történetek. A fikció és a modellek találkozása.