Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Dobd be légyszi a teniszütőket is a kocsiba! – Saab 900

Akik Saabbal járnak biztosan sportosak. Gondolhatta a Majorette, mikor lekicsinyítette a hetvenes-nyolcvanas évek Saab 900-asát, hiszen a kalaptartón ott van két teniszütő is. A Saab a jólét, a biztonság, az igényes műszaki tartalom szinonimája volt a hetvenes-nyolcvanas években. Még Pamela is ilyennel járt a Dallasban!

 0
Tovább

A szállodatulaj Renault 25-el érkezett a fogadásra!

A Renault 25 a nyolcvanas évek nagy dobása volt a Renault részéről. Beleadtak apait-anyait, miközben tradicionális ötajtós nagyautócsaládjuk új nemzedékét fejlesztették. Meg is született a Renault 25, mindenféle elektromos kényelmi berendezéssel megspékelve. Sorban érték a kellemetlen meglepetések a francia márkát.

 0
Tovább

Gyerünk meetingelni! – Volvo 760

A klasszikus kocka-Volvo szedán változatban üzletemberek, kombi változatban háziasszonyok autója. - Tartja a sztereotípia. Megjelenése ma is tekintélyt parancsoló, megbízhatósága átlagon felüli. A Volvo 760 1982-ben látta meg a napvilágot, kicsinyítése a Majorette kínálatának gerince volt a nyolcvanas években.

 0
Tovább

Az elnöki limuzin előállt Monsieur! – Citroen XM

A nagy és lapos Citroen 1989-ben mutatkozott be a közönségnek. Az XM-ben minden benne volt, amit a márka akkor gyártani tudott. Természetesen a hiperkényelmes, minden úthibát elsimító hidropneumatikus rugózás is!

 0
Tovább

A rosszfiúk Jaguár XJ6-al menekülnek!

Ha a Cobra 11 vagy bármelyik német akciósorozat autósüldözéses jeleneteit megfigyeljük, a rosszfiúk vagy valamilyen Jaguarral (főleg XJ6) vagy Jeep-el, Chryslerrel esetleg más amerikai modellel menekülnek. A játszószőnyegen is az XJ6 volt a rosszfiúk autója. Szerencsére a Majorette igényes tálalásban, tartós kivitelben készítette el.

 0
Tovább

majorettekisautok

blogavatar

Kisautók, gyűjtemény, történetek. A fikció és a modellek találkozása.