Giancarlo szereti sportos autókat. Szereti a drága holmikat és a csinos lányokat. Kilencvenöt környékén a diszkók sztárja volt, mikor felcsendült a Be My Lover és tűzpiros Fiat Coupéjával leparkolt a diszkó előtt.

 

A Fiat Coupé 1993-ban látott napvilágot, formatervét maga Chris Bangle készítette még jóval a BMW korszaka előtt, az utastér vonalait a Pinninfarina dizájnolta. 1,8-as és 2,0 literes 4 és öthengeres motorokkal készült a 2,0 literesekhez turbó is járt. 2000-ig készült, sokadik ági leszármazottja lehet a Fiat Stilo 3 ajtós verziója, de a Coupé extravaganciája hiányzik belőle.

A Majorette kínálatában 1995-ben jelent meg sárga színben, 1999-től pirosban és 2001-ig készült. A bemutatott példány már kopottas kerekei a sorozat végére jellemző „5TS” felnik. Változó áron lehet beszerezni. Ilyen kopottas példányok 300-400 Forint körül már a miénk lehetnek.


Giancarlo szerette az éjszakai versenyeket is Nápoly hegyi útjain, turbós 2 literes Coupéjával megszorongatta még a Delta Integralékat is. Éjjel verseny, nappal munka a bankban szombaton pedig diszkó. Így élte életét a piros Coupé, mikor 2005-ben Giancarlo egy Alfa Brerára cserélte.