Eduardo Adelaido Badalamente egy ranch tulaja Rio Grande do Sul államban. Marhái vannak, dohányt termeszt. Az árut gyakran 1981-ben vásárolt összkerekes Toyotájával viszi fel a piacra.

 

Eduardonak van egy lánya, Glória. Ostromolták a kérők, de Glória kezét a lány szerelmének a jóképű Marcos-nak ígérte az atya. Ezt nem nézte jó szemmel a szomszédos ranch örököse José, akinek szintén a szép Glóriáért dobogott a szíve.

Fekete Chevrolet Opalájával üldözőbe vette a Toyota 4x4-es Bandeirante-jával épp a piacra tartó Eduardót. Le akarta szorítani az útról, bele a mocsárba és sorsára hagyni az idős ranch tulajt.

A Toyota Bandeirante sofőrje nem hagyta magát és végül az Opala kötött ki a mocsárban. Eduardo hívta a rendőrséget, a mentőket, a katasztrófavédelmet, de az Opala sofőrjét nem tudták megmenteni.

Eduardo eljutott a piacra, Glória és Marcos pedig összeházasodtak és az unoka is úton van már. Nagyapa pedig még mindig kedvenc Toyotájával járja a vidéket.

A Toyota 4x4 277-es sorszámmal, 1981-ben lett a Majorette-kínálat része, azóta számtalan kerék és színkonbinációval a mai napig készül.

A megmintázott J40-es Toyota Land Cruiser 1960-től  1984-ig készült, Brazíliában 1968-tól 2001-ig gyártották Bandeirante néven.

A bemutatott kisautó 1983-as kivitel és Vateráról sikerült megszerezni egy nagyobb csomag részeként. A fehér szintén a Vateráról származik, az egy különleges, reklámcélra használt Majorette Pub kivitel.