Chicago a szelek városa. Meg a felhőkarcolóké és autósztrádáké.Ezek a csapongó gondolatok kavarogtak Jim fejében, mikor harmadjára lépte át a megengedett sebességet 300 ZX-ével. A szél bele-bele kapott bundesliga-frizurájába, a nyitott tetőn keresztül.

 

Jim igazából menekült. Sorra kerülgette furgonokat, Mercedeseket és limuzinokat, ahogy a felhőkarcolók között haladt az autópálya irányába. Minél gyorsabban el akarta hagyni a "Szelek városát". 

A V6-os turbó morcosan duruzsolt a hosszú géptető alatt, minden gázadásra meg-megmordult. Rendőrautók szirénái hallatszottak a távolban, még a délutáni forgalom örvénylő moraja sem tudta elnyomni vészjósló hangjukat. Jim ismét beletaposott a gázba.

Célja a 290-es út elérése volt, amin keresztül kimenekülhet a városból. Már látta a rendőrkocsik villogó fényeit a tükörben. Tövig nyomta a gázt, mikor egy teherautó kivágott elé... A 300ZX teljes sebességgel csattant az áruszállító oldalába. Vajon így egyenlített a sors, amiért akkor és ott meghúzta a ravaszt?

A Majorette Nissan 300ZX 1989 és 1995 között volt a kínálat része. Többféle színárnyalatban készült. A fehér piros belsővel 1989-ben mutatkozott be. Érdekessége, hogy bukólámpái képesek kiemelkedni az orrából, épp ahogy az eredeti modellnek és az ajtajai is nyithatók.