Mr Smith Tennesse Államban 1983-ban vette át új Honda Accordját. Nemcsak a Smith család életében kezdődött új időszámítás. Ez volt az első Honda, amit az Egyesült Államokban gyártottak.

 

A citromsárga Accorddal először Mr Smith járt dolgozni, később kapott céges kocsit és neje, Mrs Smith vitte el kisebb körökre a városban, bevásárlóutakra, meglátogatni húgát és édesanyját.

Később a legkisebb lányuk másik államban kapott munkát és neki ajándékozták az Accordot, ők maguk pedig beruháztak egy új Civicre.

Caroline boldogan járt az Accorddal, megtalálta szerelmét, összeköltöztek, összeházasodtak, jöttek a gyerekek. Az Accordból második autó lett, zokszó nélkül viselte a mindennapokat. Már a kilencvenes évek közepén járunk.

Az Accord 2009-ig szolgált Caroline Smith, később Lockhart tulajdonában, majd beruházott egy új Insight-ba.

Az Accord a frissdiplomás Sam-hez került, aki a Google-nál dolgozott. Gyakran aludt benne a parkolóban. Még ma is hajtja, csak már a napfényes Kaliforniában. A japán technika úgy tűnik elpusztíthatatlan.

A Majorette 1984-ben kicsinyítette le a második generációs Accordot, ekkor már három éve a Honda programjában volt. Először piros, majd sárga színben hozta ki. Az 1987-es katalógusban már zöld színű az Accord. Az ajtajai nyithatóak. Vonóhorgot is kapott. Igazi nyolcvanas évekbeli autó kicsinyítése.