Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kisautó Trikolórban - Majorette Citroen Visa Chrono

A Citroen 1982-ben Visa-alapokon álmodta meg B csoportos rallyautóját. Utcai verziója a Visa Chrono 1000 darabos szériában készült és ez volt minden idők legextrémebb Citroen Visája.

 0
Tovább

Szafari Dodge pickuppal

Patrick egy ideje már Afrikában él. Szafarikat szervez. A napi munkák, előkészületek során hű társa egy 1965-ös Dodge D pickup. Mindig van két kanna víz hátul, van CB rádió nagy antennával, gallytörő rács és dupla pótkerék.

 0
Tovább

A Maharadzsa kacsája – Citroen Dyane Maharadjah

A Maharadzsa nagyon szerette a felvonulásokat. Az egyik ilyen felvonulásra speciálisan átalakított autója egy Citroen Dyane volt. Boldogan integetett népének, miközben feje fölött egy esernyő forgott.

 0
Tovább

Száguldó mini-Ferrari – Fiat Coupé

Giancarlo szereti sportos autókat. Szereti a drága holmikat és a csinos lányokat. Kilencvenöt környékén a diszkók sztárja volt, mikor felcsendült a Be My Lover és tűzpiros Fiat Coupéjával leparkolt a diszkó előtt.

 0
Tovább

Kacsa Furgon – Citroen Acadiane

Pierre egy pékség tulaja. Reggelente saját maga szállítja a friss bagettet a kisboltokba, akik tőle rendelik a friss pékárut. Ebben elválaszthatatlan társa segít, egy 40 éves Citroen Acadiane.

 0
Tovább

majorettekisautok

blogavatar

Kisautók, gyűjtemény, történetek. A fikció és a modellek találkozása.