Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hajsza BMW-vel!

James Bond éppen a Monte Carlo közeli sziklás országúton csapatta. Még gyertyát és pollenszűrőt is cserélt útközben spéci BMW Z8-asán, mikor különleges dologra lett figyelmes...

 0
Tovább

Lopják a Golfot!

A Golf III 1991-ben mutatkozott be a nagyérdemű előtt, 1992-ben elnyerte az európai Év Autója díjat és továbbra is a kategória mérce maradt. Európában a legnagyobb számban eladott új autó, Magyarországon pedig a legjobban lopott autó volt.

 0
Tovább

Kicsinyített oroszlán

A Peugeot 206 a kétezres évek egyik legnagyobb kisautósikere. Számos reklám főhőse, az eladási listák éllovasa. Nem csoda, hogy a Majorette is úgy döntött, beveszi programjába.

 0
Tovább

Apa! A Golf összement!

Egyik kedvenc kisautóm a Majorette Golf IV. Nagytestvére napjainkban is gyakori látvány az utakon. Először 1997-ben jelent meg, akkor jelentős újításokkal. A Majorette verzió 2000 körül került a boltok polcaira.

 0
Tovább

Mikor viszik a szemetet? - Bernard kukásautó

Párizsban, sőt St. Tropez-ban is el kell szállítani a szemetet. A hatvanas-hetvenes évek fordulóján erre a francia teherautógyár Bernard speciális felépítményű modelljei szolgáltak, amik kicsinyített változatát természetesen a Majorette is elkészítette.

 0
Tovább

majorettekisautok

blogavatar

Kisautók, gyűjtemény, történetek. A fikció és a modellek találkozása.