Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Bankárok játékszere - Majorette Renault 5 GT Turbo

Péntek volt. Julien, Pierre és Arnaud lazítottak nyakkendőjükön, zakójukat vállukra csapták. A bank garázsa irányába indultak el. A fekete R5 GT Turbo büszkén villant, mikor Julien oldotta a központi zárat. A bőrtáskákat behajították a csomagtartóba, a zakók társaságában, ők maguk pedig bepanntatak az R5-be.

 0
Tovább

Szolgál és véd - Majorette Renault Scenic II

Nem volt problémamentes. A Renault kártya hol nyitotta az autót, hol nem. Néha elment a fékrásegítés, máskor mind a négy elektromos ablak leengedte magát a garázsban, mikor senki sem volt az autó közelében. Utolsó útján azonban hősiesen helyt állt!

 0
Tovább

Francia Hot Hatch - Majorette Renault 5 GT Turbo

A Nyolcvanas évek a Hot Hatch-ek korszaka volt. Ezekbe a kicsi autókba, erős motort építettek. A könnyű karosszériának is köszönhetően bravúros menetteljesítményekre voltak képesek. Minden gyártó akart egy szeletet a Hot Hatch-tortából.

 0
Tovább

Twingoval a dugóban

Sofia hűséges társával egy sárga Twingoval állásinterjúra igyekezett Rómába... Egy újságírói pozícióra jelentkezett az Il Messaggero-hoz, álmai állása, az autópályán azonban kegyetlen dugó alakult ki...

 0
Tovább

Még a kutyák is elférnek hátul - Majorette Renault Scenic

Zsolt már nyugdíjas. Az unokák gyakran látogatják, hobbija a kutyakiképzés. Sajnos a hosszú munkában töltött évek után a dereka már nem a régi. Ezért esett a választása a Renault Scenic-re. Magas üléspozíció, kényelmes ülések. Elférnek az unokák és a kutyák is.

 0
Tovább
«
123

majorettekisautok

blogavatar

Kisautók, gyűjtemény, történetek. A fikció és a modellek találkozása.