Németországban, illegális, éjszakai utcai versenyeken tűnt fel egy morgós hangú vörös Fiat Coupé, mérgespókos fényezéssel még a kétezres évek közepén.

 

A Fiat Coupé bömbölő hanggal vágódott a kanyarba, annyira nem tudott driftelni, mert elsőkerekes, de gazdája mindent kihozott belőle. Többször nyert is. Legendák keringtek róla. Üldözte az autópályarendőrség, tuningmagazinokban is megjelent.

Csend lett. A pókos Fiat Coupé eltűnt. Egy szemfüles carspotter éppen elhagyott autók után kutatott Győr mellett egy kis faluban, mikor egy ponyva alól kopott vörös lökhárító csücske villant ki. Felhajtotta a ponyvát és megpillantotta a legendás Fiat Coupét.

Össze-vissza volt karcolva, a kerekek leeresztettek tele volt horpadásokkal és mintha hátulról egy nagyobb kocsi megnyomta volna. Készített róla pár képet, kinyomta a blogjára. Pár nappal később, mikor visszatért volna az autó után érdeklődni, a vörös mérgespókos Fiat Coupé hűlt helyét találta.

A Majorette Fiat Coupé ebben a különleges színezésben 2002 és 2003 között volt a kínálatban, a "Monsters" sorozat részeként. A Fiat Coupé, a Tipo alapjain 1993 és 2000 között készült. Formáját Chris Bangle tervezte.